Yealink - Lansiran novi CP930W - Povećajte mobilnost, jednostavno obavljanje konferencija bilo gde

Yealink - Lansiran novi CP930W - Povećajte mobilnost, jednostavno obavljanje konferencija bilo gde

Wednesday, Feb 6, 2019 0 komentar(i)

Yealink, vodeći globalni provajder rešenja za poslovnu komunikaciju i saradnju, sa zadovoljstvom objavljuje svoj novi DECT konferencijski telefonski proizvod CP930W koji se zasniva na pouzdanoj i sigurnoj DECT tehnologiji za oslobađanje korisnika ograničenja utičnica za struju i Internet portova, kao i da obavljaju bežične sastanke na bilo kom mestu sa praktičnom upotrebom. Opremljen Yealink Noise Proof tehnologijom, višestrukim mikrofonskim nizovima, naprednim funkcijama i jednostavnim dizajnom, Yealink-ova audio konferencijska rešenja dizajnirana su za produktivnu daljinsku saradnju.


Izuzetan u isporuci full-duplex i HD audio kvaliteta, Yealink CP930W, jedanko dobar kao i drugi Yealink konferencijski telefoni, izdvaja se time što korisnicima pruža vrhunsko audio iskustvo bez dosadnih smetnji u komplikovanim okruženjima. Sa razvojem Yealnik Noise Proof tehnologije, telefoni su ovlašćeni da inteligentno eliminišu moguću buku kada se detektuje glas govornika ili automatski isključi mikrofon kada se ne otkrije ljudski glas.


Ugrađen sistem sa 3,1-inčnim grafičkim LCD ekranom od 248x120 pixel-a, CP930W omogućava korisnicima da implementiraju glavne funkcije konferencije jednostavnim klikom na osjetljivu dodirnu tastaturu. Osim toga, tri dugmeta za isključivanje zvuka jednim dodirom sa LED indikatorima čine prebacivanje između isključivanja zvuka i uključivanje zvuka jednostavnim i preciznim.


Uparivanjem sa Yealink V60B DECT baznom stanicom, koja podržava 50 metara unutra[nje / 300 metara spoljne pokrivenosti, CP930W se može koristiti bilo gde povoljno i fleksibilno unutar opsega prijema signala. Osim toga, robusna punjiva baterija značajno osnažuje konkurentnost CP930V sa do 24 sata razgovora / 360h u stanju pripravnosti.


Ključ za efikasnu saradnju je jasno čuti i razumeti druge učesnike. U tom svetlu, vizija Yealink-ovih audio-konferencijskih rešenja je da ponudi laku konferenciju i jasnu komunikaciju sa balansom između kvaliteta, korisničkog iskustva i pristupačnosti.


Yealnik:

Osnovan 2001. godine, Yealnik (Stock Code: 300628) je vodeći globalni ponuđač rešenja za komunikaciju i saradnju u preduzećima, nudeći usluge video konferencija širom sveta. Fokusirajući se na istraživanje i razvoj, Yealnik takođe insistira na inovacijama i stvaranju. Sa izvanrednim tehničkim patentima za cloud computing, audio, video i tehnologiju za obradu slika, Yealnik je izgradio panoramsko rešenje za kolaboraciju audio i video konferencija spajanjem svojih cloud usluga sa serijom proizvoda krajnjih tačaka. Kao jedan od najboljih provajdera u više od 140 zemalja i regiona, uključujući SAD, Veliku Britaniju i Australiju, Yealnik zauzima prvo mesto na globalnom tržišnom udelu isporuka SIP telefona.

Za više informacija posetite: www.yealnik.com.