Whatsapp i telefonske centrale

Whatsapp i telefonske centrale

Saturday, Nov 11, 2023 0 komentar(i)

Upravljanje porukama. Šaljite, primajte i upravljajte WhatsApp porukama direktno u Linkus UC klijentima. Pristupajte svojim WhatsApp razgovorima, SMS/MMS porukama i internim timskim razgovorima i upravljajte njima u okviru jedinstvenog interfejsa, eliminišući potrebu za prebacivanjem između aplikacija.

Chat to Call. Podignite ćaskanja na pozive jednim klikom u interfejsu. Automatsko podudaranje kontakata. Besprekorno uparite PBKS kontakte i prikažite relevantne informacije o klijentima kada vaši klijenti dođu do vas preko WhatsApp-a, omogućavajući personalizovano i efikasno komunikacijsko iskustvo. Kontakti PBKS-a obuhvataju i one kreirane i kojima se upravlja direktno na PBKS-u i one koji su sinhronizovani sa povezane CRM ili platforme za pomoć. Dodela i prenos ćaskanja. Lako dodelite i prenesite ćaskanja različitim članovima tima da biste podelili opterećenje, obezbeđujući efikasnu saradnju i neometanu korisničku podršku.

Chat to Call. Podignite SMS ćaskanja na glasovne pozive jednim jednostavnim klikom. Neograničena integracija naloga. Besprekorno integrišite više WhatsApp naloga, omogućavajući istovremeni pristup i upravljanje. Centralna evidencija ćaskanja. Sva ćaskanja sa kupcima se akumuliraju i čuvaju u jednom interfejsu. Možete da zakažete automatsko pravljenje rezervnih kopija i čišćenje WhatsApp istorije ćaskanja uskladištene na PBKS serveru. Statistika i izveštaj. Pratite ukupan broj poslatih, primljenih i neuspešnih poruka pomoću liste performansi, omogućavajući uvide zasnovane na podacima za optimizaciju komunikacije.

Prednosti Pojednostavite pomoć korisnicima kroz različite kanale u okviru jedinstvenog interfejsa. Lako prebacite ćaskanja na pozive kada je to potrebno, maksimizirajući produktivnost i poboljšavajući interakciju sa klijentima. Omogućite zaposlenima da odgovore sa bilo kog mesta putem veb pregledača, desktop aplikacije ili mobilnog telefona. Lako za korisnika i isplativo, eliminišući potrebu za uslugama trećih strana. *Podrška za WhatsApp ćaskanje na Linkus Mobile Client-u će doći u novembru 2023.