Dobitnik nagrade TMCnet Televorking Solutions Ekcellence 2020

Dobitnik nagrade TMCnet Televorking Solutions Ekcellence 2020

Friday, May 29, 2020 0 komentar(i)

Yeastar – dobitnik nagrade TMCnet Teleworking Solutions Excellence 2020
Yeastar Linkus Unified Communications - aplikacija nagrađena za izuzetno rešenje

XIAMEN, CHINA/DALLAS, USA - 12. maja 2020. godine, Yeastar, vodeći svetski dobavljač za MSP PBX sistem, sa zadovoljstvom objavljuje danas da je Yeastar Linkus Unified Communications App proglašen za dobitnika nagrade TMCnet Teleworking Solutions Excellence 2020, koju je dodelio TMC- globalna, integrisana medijska kompanija.

Nagrada TMCnet Teleworking Solutions Excellence odaje počast dostupnim proizvodima koji pomažu da udaljeni radnici imaju pristup istim komunikacijskim i drugim korporativnim resursima kao u kancelariji. Bez obzira da li se prilagođavaju novim radnim okruženjima tokom pandemije COVID-19, ili su prethodno usvojili tehnologije kao odgovor na već postojeći trend radne snage na daljinu, proizvodi i usluge dobitnika nagrade za izvrsnost Teleworking Solutions 2020 će preduzećima omogućiti da efikasno podrže svoje mobilne i udaljene radne snage.

„Čast nam je da primimo nagradu za izvrsnost kompanije TMC Teleworking Solutions. To je priznanje za naš napor da našim kupcima ublažimo izazove u radu putem kanala telekomunikacija što nam predstavlja dodatnu motivaciju za unapređenje naših rešenja. Uz postojeće rešenje za besplatan rad na mreži koje nudimo sada, mala i srednja preduzeća širom sveta mogu imati koristi od naših moćnih i efikasnih rešenja. Svi smo u ovome zajedno." rekao je Alan Shen, generalni direktor kompanije Yeastar.

Kao suštinski deo radnog rešenja na daljinu, koje nudimo, Yeastar Linkus UC Softphone, sve karakteristike desk telefona mogu se realizovati mobilnim uređajima i radnim površinama, što pomaže kompanijama širom sveta da ostanu povezani I sada kada su suočeni sa izazovima COVID-19. Olakšavajući poslovnu komunikaciju u stvarnom vremenu na više uređaja, Yeastar Linkus UC Softphone odlična je pomoć za rad na daljini i omogućuje poslovno komuniciranje bez granica.

„Nagrada TMCnet Teleworking Solutions Excellence prepoznaje najbolje i najinovativnije proizvode koje ova industrija može da ponudi. Yeastar je dokazao svoju posvećenost kvalitetu i daljem razvoju industrije za rad putem svoje aplikacije za objedinjene komunikacije Yeastar Linkus “, izjavio je Rich Tehrani, izvršni direktor kompanije TMC. „Čestitam celom timu kompanije Yeastar na zasluzi ove velike časti. Radujem se što ću od njih videti inovativnija rešenja koja nastavljaju da doprinose budućnosti rada na daljinu “, dodao je Teherani.

O Yeastar-u
Yeastar nudi cloud-bazirane i lokalne VoIP PBX-ove i VoIP gatevway-e za mala i srednja preduzeća i isporučuje rešenja integirsane komunikacije koja efikasnije povezuju saradnike i klijente. Osnovan 2006. godine, Yeastar se etablirao kao globalni lider u telekomunikacijskoj industriji sa globalnom partnerskom mrežom i preko 200 000 klijenata širom sveta. Kupci kompanije Yeastar uživaju u fleksibilnim i ekonomičnim komunikacijskim rešenjima koja su u industriji dosledno prepoznata po visokim performansama i inovacijama.